ÇIGKöFTEM DAPPERMARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Dappermarkt. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 20:12 Die Bestellung kam nach über zwei Stunden immer noch nicht an, Restaurant konnte/ wollte nicht weiterhelfen. Mehrfach telefonischen Kontakt aufgenommen. Beschwerde an Lieferando wurde gesendet. Lieferzeit musste ausgewählt werden. Eig null Sterne.
16 jan 2023 om 21:22 Een doosje met eten wat nog bereid moet worden?
13 jan 2023 om 22:11 Lekker vers allemaal
9 jan 2023 om 19:51 Duurde bijna 2u tot het eten werd geleverd, was wel heel lekker
9 jan 2023 om 15:11 De falafel die we bestelde waren een soort prefab droge sjoelstenen. Als ik falafel uit een pakje wil dan ga ik wel naar de supermarkt.
8 jan 2023 om 21:12 It was delicious, however I had to give 1 star to the delivery, because they forgot the ayran.
6 jan 2023 om 16:54 It's not restaurant. It's a delivery of DIY food. I've received lettuce with mint and lemon, packed like in grocery shop with pre prepared vegan meat without any instructions how to cook. Food itself wasn't bad and delivery in ok time.
4 jan 2023 om 20:07 Very good food, bit slow but very fresh!
4 jan 2023 om 19:50 Fresh en super lekker
2 jan 2023 om 18:40 Super lekker!
2 jan 2023 om 9:17 Falafel tasted really bad. Not at all how I'm used to it
31 dec 2022 om 22:50 Perfect! So fresh and delicious!!