CIGKöFTEM DAPPERMARKT AMSTERDAM

CIGKöFTEM DAPPERMARKT AMSTERDAM De lekkerste gerechten bestelt u hier!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 425 beoordelingen
26 jan 2021 om 15:03 Ik had falafel besteld maar vond het veel te droog. Bij onze falafel werd een halve krop sla geleverd? Beetje raar dat de sla niet gewoon aangemaakt was. Er zat tevens zeeer weinig humus bij. Ga hier niet nog een keer bestellen.
22 jan 2021 om 21:38 Super snel bezorgd Chapeau! Smakelijk en compleet. Kan ik niet zeggen van CIGKOFTEM BUIKSLOTERMEER. Krijgt je bestelling daar onvolledig bezorgd. En dan op je kop krijgen om je beoordeling. Van mij een dikke 10 voor jullie! En bestel er nu zeker vaker !
18 jan 2021 om 23:26 Snel bezorgd van Oost naar Noord! verse lavas broodjes en de cigkoftes waren heerlijk!
16 jan 2021 om 23:53 Super snelle bezorging. Zelfs op de late avond. Erg lieve bezorger. Het was heerlijk. Zeker een aanrader !
13 jan 2021 om 21:05 Een haar tussen de ciğ köfte.
11 jan 2021 om 21:48 Ijskoud en echt slecht
4 jan 2021 om 23:30 Misleading banner on top of the page showing grilled chicken, while the food that was delivered was cold vegan kofte. Also, I ordered Salad, I received half a loaf of uncut cabbage. Super misleading!
2 jan 2021 om 12:10 Bezorger was netjes op tijd alleen viel Çiğ köfte tegen, had de pittige variant. De saus was ook niet echt lekker. Salade bestond uit wat takjes peterselie en halve ijsbergsla.
2 jan 2021 om 8:17 Vriendelijke mensen, eten was erg lekker. Alleen waarschuw ik je wel bij de pittige variant: wanneer je hem eet is hij mild pittig, maar na een paar uur schijt je alle kleuren van de regenboog. Ik kon moeilijk lopen. Voor de rest aanrader (niet pittige).
28 dec 2020 om 20:27 Zoals altijd lekker en op tijd bezorgd.
25 dec 2020 om 1:41 zoals altijd heerlijk