ÇIGKöFTEM DAPPERMARKT

ÇIGKöFTEM DAPPERMARKT De lekkerste gerechten bestelt u hier!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 554 beoordelingen
25 jan 2022 om 5:53 Was heerlijk zo smaakvol! En Netjes verpakt. En voor alle zuurpruimen hier in de reviews De krop sla dat is het hele concept!! Als je een sjieke salade wil moet je ergens anders heen Dus niet zeuren.
23 jan 2022 om 10:22 Was heerlijk
18 jan 2022 om 21:22 Heeeeeeeerlijk vegan eten, gezond, perfect verzorgd en bezorgd.
18 jan 2022 om 10:35 Krankzinnig lekker vegan eten. Supernetjes verzorgd ook. Snelle en vriendelijke bezorging.
18 jan 2022 om 10:03 Really close to the original Turkish Cigkoftem!
14 jan 2022 om 23:41 De falafel was al bijna afgekoeld, en de bij het menu geleverde salade was letterlijk een halve krop ijsbergsla. Echt! Ongesneden. Met een paar takjes platte peterselie. Als ik zelf eten wil bereiden, dan kan ik dat zonder thuisbezorgd.nl ook wel...
14 jan 2022 om 21:28 De falafel was erg droog. De saus die erbij kwam had erg weinig smaak en de 'groente' was een halve krop ijsbergsla met koriander en een halve citroen ernaast. Allemaal ongesneden en we moesten het ook zelf wassen.
12 jan 2022 om 16:06 Heerlijk eten, perfect verzorgd, perfect bezorgd.
12 jan 2022 om 15:16 Het eten was heerlijk!
10 jan 2022 om 22:47 Heerlijk en lekker gezond
10 jan 2022 om 21:59 heerlijke eten en aardige bezorger
4 jan 2022 om 14:58 Ongelooflijk lekker vegan, heel erg netjes verzorgd, zeer vriendelijke bezorger.