ÇIGKöFTEM DAPPERMARKT

ÇIGKöFTEM DAPPERMARKT De lekkerste gerechten bestelt u hier!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 595 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Dappermarkt. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 21:49 Een droog en karig doe het zelf pakket. Niet aan te raden.
2 jul 2022 om 19:52 Food was alright, but our moods were already down as our order arrived 40min late.
2 jul 2022 om 9:02 Bezorging duurde veel langer dan gewend, maar was netjes aangegeven dus was prima!
29 jun 2022 om 11:09 Koude vega kufte is echt lekker! Eerst geschrokken had iets anders verwacht (iets warms). Maar was echt oprecht smullen! En grote porties voor het geld dat je betaalt:). Sla is inderdaad ongesneden, hierdoor lekker vers. Lekkere saus e
22 jun 2022 om 20:45 Altijd lekker! En altijd echt lieve bezorgers! Turkije nr 1 abii
1 jun 2022 om 17:36 I received uncooked food covered in plastic. The "salad" was not even cut in piecies. If i wanted to i could have gone to the super market. It would be cheaper. Disappointing...
22 mei 2022 om 12:11 Fresh, tasty and great service. Would definitely recommend!
20 mei 2022 om 18:07 Lekker vers en optijd bezorgd!
19 mei 2022 om 21:34 Zoals altijd SUPERLEKKER, en snel en vriendelijk bezorgd!!
18 mei 2022 om 15:48 Eten was lekker vers, Bezorging beetje vertraagd maar werd netjes gebeld dat de bestelling wat later zou komen. Ter compensatie lekker baklava gekregen! Top.
12 mei 2022 om 22:04 Lekker zoals altijd.
19 apr 2022 om 19:20 Erg lekker en vers zoals altijd bezorging snel en aardige bezorger! Ik bestel hier heel vaak en ben altijd tevreden